Η κοπή ενός δέντρου λέγεται καταστροφή ενώ η κοπή χιλιάδων λέγεται ανάπτυξη?

Και έγινε πάλι η τρίχα τριχιά!
Έπεσε το δεντράκι κατά την εκτέλεση των έργων στη Δικαιοσύνης. Δεν έπεσε ηρωικά δεδομένου ότι έγινε από λάθος. Ένα λάθος που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε στη δουλειά του. Κρεμάστε τους!!!! Όλους. Τους κατασκευαστές, τους εργάτες όλους!!!

Όταν κόψουν τα 200.000 αιωνόβια ελαιόδεντρα και άλλα υπεραιωνόβια δέντρα στην Πεδιάδα για την κατασκευή του Φαραωνικού έργου του αεροδρομίου όλοι εμείς τι θα κάνουμε? Για τα βουνά και τους λόφους 11 εκατομμυρίων κυβικών που σχεδιάζεται να αποψιλωθούν και να καθαιρεθούν?


Τι κάνουμε τώρα όλοι εμείς οι Ηρακλειώτες που πάρα πολλοί έλκουμε την καταγωγή μας από την Πεδιάδα? Δεν το ξέρατε ? Δεν σας το είπαν? Δεν το ακούσατε? Ή πιστεύετε ότι η κοπή ενός δέντρου λέγεται καταστροφή ενώ η κοπή χιλιάδων λέγεται ανάπτυξη?

Χτες βρέθηκε ένα παλλικάρι νεκρό στο παλιό κτίριο της τροχαίας. Ποιος από μας ενδιαφέρθηκε? …. Σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν χιλίαδες στη Γάζα. Ποιος από μας τους “επαναστάτες” ενδιαφέρθηκε?

Μα την ψυχή μου ή είναι όλα κατευθυνόμενα ή τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Άντε και είμαστε περισσότεροι οι “επιβλέποντες” από τους εργάτες και δεν τους αφήνουμε να κάμουν τη δουλειά τους.

Τα κακά είναι δύο: Οι δημοτικες/δημοσιες αρχες δεν εχουν ποτε καμια σκασιλα, καμια αποψη 2. Ο πολιτης ή θα αδιαφορει ή θα λεει το κοντο και το μακρυ του…. Ετσι κι αλλιως η κοινωνια θα προχωρα.

(Για την ιστορία το ταπεινό δεντράκι το φυτέψανε ξανά σε άλλο σημείο)

Σημ. Δε μου αρέσει να κόβονται δέντρα αλλά όπως έχω ξαναπεί την ομελέτα την κάνουμε με σπασμένα τα αυγά

Β.Π.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.