Συνελήφθη ο 61χρονος που περιέλουσε συμβολαιογράφο με βενζίνη

Ο 61χρονος είχε μπει σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Φράγκων στη Θεσσαλονίκη και απειλούσε ότι θα αυτοπυρποληθεί

Έληξε ο συναγερμός για την αστυνομία της Θεσσαλονίκης, καθώς ο 61χρονος που εισέβαλε, νωρίς το μεσημέρι, σ’ ένα συμβολαιογραφικό γραφείο, περιέλουσε έναν υπάλληλο με βενζίνη και στη συνέχεια απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει, συνελήφθη.

Ο 61χρονος μπήκε, λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι  σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Φράγκων, όπου μέσα βρισκόντουσαν δύο υπάλληλοι.

Στη συνέχεια περιέλουσε με βενζίνη τον έναν από τους δύο και άναψε αναπτήρα, απειλώντας τον ότι θα τον κάψει.

Οι δύο υπάλληλοι κατάφεραν, τελικά, να διαφύγουν, όμως ο άντρας, συνέχισε να παρευρίσκεται μέσα στο συμβολαιογραφικό γραφείο, απειλώντας ότι θα αυτοπυρποληθεί.

Στο σημείο κατέφθασαν κλιμάκια της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και κατάφεραν έπειτα από διαπραγματεύσεις να πείσουν τον 61χρονο να παραδοθεί.

Πληροφορίες λένε ότι ο 61χρονος είχε προσωπικές διαφορές με τον συμβολαιογράφο, ενώ έχει πραγματοποιήσει άλλες τρεις απόπειρες αυτοκτονίες, δύο σε τράπεζες και μία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο συμβολαιογράφος, Νίκος Νικολάκης, δήλωσε, πριν λίγο, στους δημοσιογράφους:

«Μπήκε μέσα στο γραφείο, περιέλουσε εμένα και μία υπάλληλο με βενζίνη που είχε μέσα σε πλαστικά δοχεία, απειλώντας ότι θα έχουμε θύματα. Καταφέραμε να φυγουμε αμέσως και όταν τον ρώτησα τι ήθελε δεν μου έδωσε καμία απάντηση».

https://www.protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *