Δολοφονία Καλαντζάκη: Τι αναφέρει ο δικηγόρος της Βουλγάρας συζύγου του

Επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία του καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, η 38χρονη Βουλγάρα σύζυγός του, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο συνήγορός της σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η δολοφονία του γνωστού και αγαπητού καρδιολόγου στα Πιλαλήματα Σητείας σημειώθηκε στις 7 Οκτωβρίου όταν ο εραστής της 38χρονης, επίσης Βούλγαρος και αστυνομικός στο επάγγελμα, έστησε ενέδρα  θανάτου στον άτυχο Χριστόδουλο Καλαντζάκη.

Ο συνήγορος της 38χρονης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και ανέφερε πως ο Βούλγαρος αστυνομικός λειτούργησε από μόνος του, όπως άλλωστε καταθέτει και ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της απολογίας του, ο αστυνομικός από τη Βουλγαρία παραδέχθηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την 38χρονη ομοεθνή του και σύζυγο του δολοφονημένου γιατρού, για ένα χρόνο. Υπενθυμίζουμε ότι ανέλαβε πλήρως την ευθύνη των πράξεων του δηλώνοντας ότι μόνος εκείνος, σχεδίασε και πραγματοποίησε τη δολοφονία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη, χωρίς να έχει καμία συμμετοχή η 38χρονη σύζυγος του θύματος

Δείτε το βίντεο:

 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.