Σήμερα μαγειρέψαμε γόπες στο φούρνο…σαν τηγανιτές! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι ψάρι μεσαίου μεγέθους θέλετε, όπως κολιούς, μπακαλιάρους κτλ
Δε γεμίζει ο κόσμος λάδια από το τηγάνι ούτε μυρίζει το σπίτι!!!
ΥΛΙΚΑ
Ψάρια μεσαίου μεγέθους
αλεύρι
αλάτι
λαδόκολλα
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφαιρούμε τα λέπια από τα ψάρια μας και τα εντόσθια – βράγχια.
Τα πλένουμε καλά και τα στραγγίζουμε
Τα αλατίζουμε μέσα έξω και τα περνάμε από το αλεύρι.
Τα τινάζουμε καλά.
Στρώνουμε σε ταψάκι λαδόκολλα και την λαδώνουμε καλά με ελαιόλαδο.
Τοποθετούμε τα ψαράκια στο ταψί και τα ραντίζουμε με λίγο λαδάκι.
και καλή μας όρεξη!!!!