«Συγχώρεσα τον 13χρονο γιο μου που κατακρεούργησε την 4χρονη κόρη μου»

Η άτυχη μικρή μαχαιρώθηκε 17 φορές ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι της. Ο αδερφός της υποστήριξε ότι το έκανε για να εκδικηθεί την μητέρα τους.

της Ανθής Κουτσουμπού

Πριν από 10 χρόνια σε πόλη του Τέξας, στις ΗΠΑ, ένα 4χρονο κοριτσάκι βρέθηκε άγρια δολοφονημένο. Ο δράστης δεν ήταν κάποιος γνωστός εγκληματίας ή serial killer αλλά ο 13χρονος αδερφός της.

Η μικρή Έλα μαχαιρώθηκε 17 φορές από τον Πάρις ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι της. Ο Πάρις είχε πείσει την babysitter να φύγει από το σπίτι τους και αργότερα τηλεφώνησε στις αρχές για να ομολογήσει την δολοφονία. Ισχυρίστηκε ότι την σκότωσε για να εκδικηθεί την μητέρα τους, Τσάριτι.

Η τελευταία ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά πριν από τη γέννηση των δύο παιδιών της αλλά υποτροπίασε όταν ο Πάρις ήταν 9 ετών και η Έλα 2. Αυτό γέμισε θυμό τον γιο, ο οποίος επέλεξε να τιμωρήσει την μητέρα του με τον χειρότερο τρόπο που θα μπορούσε.

Ο Πάρις, στη συνέχεια, διαγνώστηκε με κοινωνιοπάθεια (σ.σ. δεν έχει συνείδηση) και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 40 ετών, η ανώτατη ποινή που μπορεί να επιβληθεί σε έναν ανήλικο δολοφόνο.

Παρά το τραγικό αυτό γεγονός, η Τσάριτι, με δηλώσεις της προ ημερών στην New York Post, αποκάλυψε ότι αγαπά τον γιο της και ότι τον έχει συγχωρήσει για ό,τι έκανε ενώ τον επισκέπτεται τακτικά στη φυλακή. Τόνισε, μάλιστα, ότι ο εγκλεισμός του της δίνει μια αίσθηση ηρεμίας.

“Έχω συγχωρήσει τον Πάρις γι’ αυτό που έκανε αλλά είναι μια συνεχής διαδικασία. Αν ήταν ελεύθερος, θα τον φοβόμουν. Το γεγονός ότι είναι φυλακισμένος με ηρεμεί αλλά ανησυχώ για την δική του ασφάλεια”, επεσήμανε, δηλώνοντας αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει τον γιο της και να συνεχίσει να βάζει το μητρικό ένστικτο πάνω από τον θυμό της.

Πηγή: news247.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.