Μαθητής ξυλοκόπησε καθηγητή μέσα στην τάξη σε ΕΠΑΛ στο Ρέθυμνο. Πέρυσι ο καθηγητής τον είχε βαθμολογήσει με άριστα.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας καθηγητής από μαθητή του στο Ρέθυμνο, όπως αναφέρει το neakriti.gr/

Πρόκειται για καθηγητή Μαθηματικών που διδάσκει στο 1ο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου στα Περιβόλια και δέχτηκε την επίθεση από μαθητή της Β’ Λυκείου. Το περιστατικό συνέβη εν ώρα μαθήματος, όταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο καθηγητής προσπάθησε να συμμορφώσει τον μαθητή, να επανέλθει στην τάξη για να συνεχιστεί το μάθημα.

Ο μαθητής επέμενε στο να μη φέρεται κόσμια και όταν ο καθηγητής του φώναξε, ο μαθητής εξαγριώθηκε σε τέτοιο βαθμό, που σηκώθηκε από τη θέση του και επιτέθηκε στον εκπαιδευτικό. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, «πρόκειται για μαθητή που αντιμετωπίζει πρόβλημα ως προς τη διαχείριση των συναισθημάτων του και ιδιαίτερα του θυμού του». Έτσι, όταν ο καθηγητής του φώναξε να περάσει έξω από την τάξη, ο μαθητής επιτέθηκε στον εκπαιδευτικό με αποτέλεσμα από τα χτυπήματα να ραγίσει η επιγονατίδα του και να φέρει γύψο στο πόδι του, μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Πάντως, ο καθηγητής Μαθηματικών δεν προτίθεται να καταθέσει μήνυση στον μαθητή της Β’ Λυκείου, αφού οι γονείς του εφήβου προσκόμισαν γνωμάτευση ειδικού που αναφέρει την κατάσταση του μαθητή και αιτιολογεί τη συμπεριφορά του. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άριστο μαθητή, αφού πέρυσι ο ίδιος Μαθηματικός τον είχε βαθμολογήσει με 20….

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *