Κατέληξε ο 27χρονος από τσίμπημα σφήγκας

Και δεύτερη ανακοπή υπέστη ο 27χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, μετά από τσίμπημα σφήγκας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο 27χρονος, που υπέστη αλλεργικό σοκ από τσίμπημα σφήγκας το απόγευμα του Σαββάτου σύμφωνα με πληροφορίες είχε ιστορικό.

Τον τσίμπησε ενώ ήταν στο χωράφι, κρατούσε μαζί του αδρεναλίνη, της οποίας και έκανε χρήση, ωστόσο αυτό ίσως και να μη στάθηκε αρκετό για να τον κρατήσει στη ζωή.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 3:30 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν κλήθηκε το ΕΚΑΒ να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο νεαρό άνδρα.

 

Η ανταπόκριση του ΕΚΑΒ ήταν άμεση.Ο 27χρονος διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή και κινδύνευε άμεσα η ζωή του.

Οι διασώστες μαζί με την διευθύντρια και συντονίστρια του ΕΚΑΒ, κ. Μ. Ζεάκη, έδωσαν μάχη με το χρόνο για να επαναφέρουν το νεαρό άνδρα, με τη μέθοδο της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνης (ΚΑΡΠΑ), αφού είχε υποστεί ανακοπή.

Ο νεαρός άνδρας μεταφερόταν από τον Προφήτη Ηλία με ιδιωτικό όχημα, στο εφημερεύον νοσοκομείο, ωστόσο στο ύψος του Αγίου Ιωάννη του Χωστού, στην είσοδο της πόλης – εκεί όπου του δόθηκαν και οι πρώτες βοήθειες – παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

 

http://www.neakriti.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.