Θρίλερ με τη δολοφονία του Ν. Χατζηπαύλου: Δεν μετακινούν ακόμη τη σορό – Tι περίεργο συμβαίνει με το σημείο που βρέθηκε νεκρός

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση του νεαρού φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στην Κάλυμνο από το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Το πτώμα του άτυχου νέου εντοπίστηκε σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη Χώρα Καλύμνου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά , οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονία αφού φαίνεται να υπάρχουν τραύματα που δεν δικαιολογούνται από ατύχημα. Ο νεαρός είχε πάει πρόσφατα στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την οικογένειά του που ζει εκεί.

Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο νησί.   Το πτώμα του νεαρού βρέθηκε περίπου 100 μέτρα μακριά από το σημείο στο οποίο είχε εντοπιστεί το ποδήλατο του, την περασμένη Κυριακή στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

Τον Νίκο εντόπισε 15χρονος, σήμερα λίγο πριν της 5.00 το απόγευμα , ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή για να κόψει κλαδιά για ξόβεργα. Μόλις αντίκρισε τη σορό άρχισε να φωνάζει και γείτονες που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, ενημέρωσαν άμεσα το ΑΤ Καλυμνίων.   Άμεσα στο χώρο έσπευσαν ο διοικητής του ΑΤ Καλυμνίων και στελέχη που διερευνούν την υπόθεση.

Η σορός του βρέθηκε  σε τυμπανιαία κατάσταση, μελανή και φέρει θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία.   Από το πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι η σορός μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο χώρο και πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, χωρίς βέβαια να είναι γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο.   Πρόκειται όμως για μία περιοχή που στην κυριολεξία χτενίστηκε από τις επίγειες δυνάμεις που διενεργούσαν τις έρευνες όλη την εβδομάδα.

Ο Κώστας Βάλβης από την Εθελοντική ομάδα διασωστών Θήρας – που είχε πάρει μέρος και στις έρευνες για τον Τάκη Βαζακόπουλο-, είπε στην ιστοσελίδα «Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη πως και ο ίδιος αλλά και άλλοι που ερευνούσαν στην περιοχή, είχαν περάσει πολλές φορές από το συγκεκριμένο σημείο, χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι.   Τα παπούτσια και οι κάλτσες του παιδιού βρέθηκαν 20 χλμ. μακριά, στην άλλη άκρη του βουνού, πάνω στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στο Βαθύ Καλύμνου. Προφανώς οι δράστες τα πέταξαν εκεί για να δυσχεράνουν τις έρευνες.

Στο νησί μεταβαίνει ιατροδικαστής από τη Ρόδο που θα διενεργήσει την αυτοψία στον τόπο με το πρώτο φως της μέρας. Στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου, όπου θα διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή και όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις.   Πρόσθετα μεταβαίνει εσπευσμένα στην Κάλυμνο κλιμάκιο εξειδικευμένων αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.   Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr η σορός του Νίκου θα παραμείνει απόψε φυλασσόμενη στο χώρο που εντοπίσθηκε  εν αναμονή του Ιατροδικαστή.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ ΜΠΕ-anikolouli.gr-kalymnos-news.gr   Πηγή: www.lifo.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.