Ο λόγος που αδερφός σκότωσε αδερφό την ώρα που κοιμόταν και αυτοκτόνησε

Δεν χωρά ανθρώπου νους την τραγωδία που χτύπησε σπίτι στα Μισίρια Ρεθύμνου: 27χρονος άνδρας σκότωσε τον 21χρονο αδελφό του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, όταν ο 27χρονος σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε με μαχαίρι και στη συνέχεια με μπαλτά στον αδελφό του που εκείνη την ώρα κοιμόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα κοιμόταν μπρούμυτα κι έτσι ο μανιασμένος αδελφός του, τού κατάφερε τραύμα στον αυχένα, ενώ μετά ξυπνώντας και γυρνώντας ανάσκελα, δέχθηκε το μοιραίο χτύπημα στην καρωτίδα.

Στην κεντρική φωτογραφία, αριστερά φαίνεται ο 21χρονος Αποστόλης Γαργερός που σκοτώθηκε από τον αδερφό του ο οποίος φαίνεται στα δεξιά της ίδιας φωτογραφίας, Παναγιώτης Γαργερός.

Μετά το φονικό αυτοκτόνησε

Ο 27χρονος δράστης κλείδωσε τον αδελφό του στο δωμάτιο και κατέβηκε σε αποθήκη, όπου κατανάλωσε υγρά μπαταρίας, ίσως και φυτοφάρμακο, ποντικοφάρμακο και άλλα δηλητηριώδη σκευάσματα σε ταμπλέτες, κυριολεκτικά ό,τι τοξικό έβρισκε μπροστά του εκείνες τις σκοτεινές στιγμές…

Ένταση και τσακωμοί

Το σκηνικό αυτό συνέβαινε συχνά στο τραγικό αυτό σπίτι στα Μισίρια Ρεθύμνου. Τα δύο αδέλφια τσακώνονταν και ο 27χρονος κλείδωνε τον αδελφό του για να μην αντιδικήσει πάνω του μετά τις επιθέσεις του. Αυτό συνέβη και σήμερα: αφού επιτέθηκε στον αδελφό του, κλείδωσε πίσω του την πόρτα, όμως αυτή τη φορά, είχε σκοτώσει τον αδελφό του με τους γείτονες και τους εργοδότες του 21χρονου άνδρα να παραινούν στον πατέρα τους να κάνει κάτι, “γιατί δε θα τους προλάβαιναν”, ενώ σε άσχημη κατάσταση υγείας βρίσκονταν και η μητέρα.

Αργότερα συνειδητοποιώντας τι έπραξε ο 27χρονος, αποφάσισε να αυτοκτονήσει με δηλητηριώδεις ουσίες, ενώ ο 21 ετών αδελφός του αδελφός του, άφηνε την τελευταία του πνοή από την ακατάσχετη αιμορραγία. Ο 21χρονος άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός στο γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ ο 27χρονος κατέληξε μετά από προσπάθεια ανάνηψης, όπως διευκρίνισε ο διοικητής ΓΝΡ, Γιώργος Φραγκιαδάκης, ενώ την ιατροδικαστική εξέταση θα τελέσει ο ιατροδικαστής Κρήτης, Σταμάτης Μπελιβάνης.

Τραγική φιγούρα η αδελφή των θυμάτων, ενώ η μητέρα και ο πατέρας τους παρέμεναν στο σπίτι με τους άνδρες της ασφάλειας να παραμένουν επιτόπου για έρευνα και καταστολή οποιασδήποτε τυχόν άλλης ενέργειας.Η οικογένεια έχει μια ακόμη κόρη.

Ο λόγος του φονικού

Ο άτυχος άνδρας 21 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες είχε μόλις επιστρέψει από διακοπές στη Θεσσαλονίκη και θα επέστρεφε και στην εργασία του σε οβελιστήριο απέναντι από το σπίτι της οικογένειας. Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρότερος γιος συζητούσε με τον πατέρα του για να κινηθεί διαδικασία αναγκαστικού εγκλεισμού σε ψυχιατρικό ίδρυμα του μεγαλύτερου αδελφού που είχε νοσηλευθεί και κατά το παρελθόν, αλλά αρνούνταν να λάβει την θεραπευτική αγωγή του. Εικάζεται ότι ο 27χρονος είχε αντιληφθεί, ότι θα κινούνταν αυτή η διαδικασία και προέβη στην απονενοημένη ενέργεια και διάβημα.

Δείτε τις δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου, αλλά και κατοίκων της πόλης

 

 

http://rethemnosnews.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.