Tι λένε τα Μερομήνια για τον Νοέμβριο στη Κρήτη

Αν και στην Κρήτη απολαμβάνουμε τον καλοκαιρινό καιρό λίγο παραπάνω από την υπόλοιπη Ελλάδα, πλησιάζει ο Νοέμβριος, σταδιακά η θερμοκρασία πέφτει και τα σύννεφα κάνουν την εμφάνισή τους… Αν και οι περισσότεροι αγαπάνε το Καλοκαίρι στο νησί, έχει και το Φθινόπωρο τις μοναδικές ομορφιές του σε παραλία και βουνά. Μην βιαστείτε να μπείτε σε χειμερινή διάθεση και απολαύστε όλες τις εκφράσεις που μας χαρίζει το περιβάλλον κατά την αλλαγή των εποχών!

Ας δούμε παρακάτω τι λένε τα μερομήνια για τον ερχόμενο μήνα, Νοέμβριο:

  • 1 – 10. Αίθριος καιρός με δροσιά. Οι βοριάδες θα συνεχίζονται με πιθανές βροχές και καταιγίδες. Θερμοκρασία ( 19 – 27 °C).
  • 11 – 16. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο (24 – 33 °C). Πιθανές βροχές σε μέρες με υγρασία και αυξομειώσεις της θερμοκρασίας.
  • 17 – 24. Περιοδικές χαλαζοπτώσεις και στη συνέχεια υψηλές θερμοκρασίες (22 – 32 °C) σε μέρες που θα λείψουν τα νέφη. Παρασκευή 17η Νοέμβρη 2017 . Δροσερή μέρα με πιθανή βροχόπτωση.
  • 25 – 30. Άνοδος της θερμοκρασίας (24 – 32 °C), υψηλές για την εποχή. Θα δροσίσει στο τέλος του μήνα.

 

www.daynight.gr

 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.