Εν ενεργεία αστυνομικός ο βούλγαρος δολοφόνος του γιατρού στην Κρήτη και παιδικός έρωτας της συζύγου του.

Ο Βούλγαρος 37χρονος αστυνομικός ήταν ο εφηβικός έρωτας της συζύγου του γιατρού. Τα τελευταία χρόνια είχαν επανασυνδεθεί  και βρίσκονταν σε απανωτά ταξίδια του Βούλγαρου στην Κρήτη, μέχρι που αποφάσισαν από κοινού να βγάλουν από την μέση τον γιατρό για να τον κληρονομήσει η Βουλγάρα και να ζήσουν μαζί τον έρωτά τους. Έφτασαν στο σημείο μάλιστα να κάνουν πρόβα θανάτου στην διαδρομή που θα ακολουθούσε όπως κάθε Σάββατο πρωί ο 62χρονος ιδιώτης γιατρός που διατηρούσε ιατρείο στον Μακρύ Γιαλό.

Το μόνο που δεν είχαν υπολογίσει ήταν ότι ήταν ημέρα κυνηγιού και η περιοχή ήταν γεμάτη από κυνηγούς. Ίσως μάλιστα να νόμιζαν ότι αυτό θα μπέρδευε τις Αρχές, ένα ηλικιωμένος όμως είδε την αλλόκοτη συμπεριφορά του Βούλγαρου αστυνομικού με την καραμπίνα, την βιασύνη του να πετάξει το όπλο και να μπει σε αυτοκίνητο για να φύγει και έδωσε λεπτομερέστατη περιγραφή του δράστη στις Αρχές, που δεν άργησαν να εντοπίσουν τόσο το όπλο του φόνου και τα φυσίγγια που είχε επιμελώς κρύψει στο σημείο και ήταν γεμάτα με τα αποτυπώματά του αλλά και τα ρούχα που φορούσε σε μία προσπάθεια επίσης να μπερδέψει τις Αρχές.

Ο δράστης εντοπίστηκε να οδηγεί επί της Επαρχιακής Οδού Σητείας – Ιεράπετρας, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Επιπλέον, στις έρευνες στο αυτοκίνητο και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, 6 φυσίγγια, 2 μαχαίρια, κινητό τηλέφωνο καθώς και 770 ευρώ και 77 λέβα.

Όλο τον οπλισμό τον έφερε μαζί του από την Βουλγαρία, οδηγώντας με αυτόν τον σκοπό και έχοντας στο μυαλό του το σατανικό σχέδιο με την ερωμένη του. Έστησε την ενέδρα θανάτου όπως και οι δύο ομολόγησαν στις καταθέσεις τους, στο 26ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Σητείας – Ιεράπετρας και μόλις πέρασε το αυτοκίνητου του θύματος άρχισε να πυροβολεί απανωτές φορές, τραυματίζοντας αρχικά στην πλάτη τον άτυχο γιατρό.

 

 

Το θύμα ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου, βγήκε έξω αναζητώντας βοήθεια και εκεί από κοντά πλέον ο ψυχρός δολοφόνος τον πυροβόλησε πισώπλατα συνολικά τρεις φορές στην πλάτη και μία χαριστική βολή στο κεφάλι για να σιγουρευτεί ότι τον είχε σκοτώσει… Η ημέρα που διάλεξε το σατανικό ζευγάρι να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο του, ήταν η ημέρα των γενεθλίων του θύματος και αυτό ήταν το δώρο της 38χρονης Βουλγάρας προς τον σύζυγό της και πατέρα του ανήλικου παιδιού της.

Σύντομα στην Ασφάλεια οδηγήθηκε και η σατανική σύζυγος που στην αρχή υποκρινόταν πως δεν ήξερε τίποτα για το περιστατικό παρά μόνο ότι ήταν φίλος της ο δράστης, μέχρι σιγά να «σπάσει» και εκείνη και υπό το βάρος της ομολογίας του εραστή της να αναγκαστεί να παραδεχθεί τον ιστό που από κοινού είχαν υφάνει… Εραστής και ερωμένη αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

 

http://news247.gr/

(Φωτογραφίες: CretaLive).





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.