Η πρώην σύντροφος του Γιάννη Χαρούλη με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη [εικόνες]

Μια ζωγραφιά της κόρης του Γιάννη Χαρούλη λειτούργησε ως αφορμή για ν’ αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό η ταυτότητα της μητέρας της!

Σύμφωνα με την espresso, πρόκειται για τη βραβευμένη φωτορεπόρτερ Μάρω Κουρή, η οποία μοιράστηκε πριν από χρόνια έναν δυνατό έρωτα με τον δημοφιλή καλλιτέχνη και απέκτησε μαζί του ένα παιδί εκτός γάμου, την χαριτωμένη Τζένη.

Η τελευταία, μάλιστα, φαίνεται ν’ ακολουθεί τα καλλιτεχνικά χνάρια των γονιών της, καθώς φιλοτέχνησε μια ζωγραφιά, η οποία χρησιμοποιήθηκε ως αφίσα για πρόσφατη συναυλία του πατέρα της.

Το γεγονός γνωστοποίησε η μητέρα της Μάρω Κουρή μέσα από μια τρυφερή ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook, δηλώντας «περήφανη για την κόρη τους».

Οπως ήταν επόμενο, τα σχόλια φίλων και γνωστών στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης υπήρξαν ενθουσιώδη, με τους περισσότερους να λένε ότι «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά» και να δίνουν συγχαρητήρια στη Μάρω για την κόρη που απέκτησε με τον Γιάννη Χαρούλη.

«Ζωντανό έργο, ζωντανό δέντρο. Να τη χαίρεστε την κορούλα σας» έγραψε ένας. «Και κάθε φορά που έβλεπα την αφίσα στον δρόμο αναρωτιόμουν ποιο υπέροχο και ευλογημένο πλάσμα τη δημιούργησε» σχολίασε ένας άλλος.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η βραβευμένη φωτογράφος αποκάλυψε τη σχέση που διατηρούσε με τον τραγουδιστή, ενώ ο Γιάννης Χαρούλης παρότι μιλά για την κόρη του και εμφανίζεται μαζί της και δημοσίως, δεν έχει μιλήσει ποτέ περαιτέρω για τα προσωπικά του θέλοντας να διατηρήσει χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά τα προσωπικά.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.