Μάθε πόσο αξίζει το ακίνητό σου με ένα κλικ

Για να μάθει κανείς πόσο αξίζει το ακίνητότου θα πρέπει να μπει στην ιστοσελίδα site της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων ( www1.gsis.gr).

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ενεργοποίησε μια νέα ηλεκτρονική εφαρμογή, το Μητρώο Αξιών Μεταβιβάσεων Ακινήτων , το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους (πολίτες, επαγγελματίες, φορείς κλπ) να παρακολουθούν τη διαμόρφωση της αγοράς ακινήτων. Η εφαρμογή είναι πληροφοριακού χαρακτήρα.

Η χρήση της εφαρμογής αυτής είναι απλή και γίνεται ανώνυμα. Ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει πληροφορίες για τις αξίες των μεταβιβάσεων ακινήτων ανά περιοχή, βάσει κριτηρίων τα οποία επιλέγει ο ίδιος από τα διαθέσιμα στην εφαρμογή, έχοντας τη δυνατότητα να πραγματοποιεί είτε γενικές είτε πιο εξειδικευμένες αναζητήσεις.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί με τρόπο που να εξασφαλίζεται η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και η ανωνυμία των εμπλεκομένων μερών.

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις την αξία του ακινήτου σου

 

enikonomia.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.