Θρήνος στο τελευταίο αντίο στην 8χρονη Μαρία. Έπαθε 3 εγκεφαλικά .Τι λέει η ιατροδικαστής

Θρήνος στο τελευταίο αντίο στην 8χρονη Μαρία. Έπαθε 3 εγκεφαλικά.Τι λέει η ιατροδικαστής

Απροσιδόριστα είναι τα αίτια θανάτου της 8χρονης Μαρίας όπως αναφέρει η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα. Η μικρή Μαρία από το Μιντιλόγλι, έφυγε από τη ζωή ύστερα από νοσηλεία μερικών ημερών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων αρχικά και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου κατέληξε.

Σε τραγική κατάσταση από χθες τα ξημερώματα οι γονείς της μικρής και ο 9χρονος αδελφός της. Ολοι ρωτούν γιατί και πως ένα 8χρονο παιδί, έχασε τη μάχη για τη ζωή, έχοντας αρχικά νοσηλευθεί με έναν πυρετό.

Το thebest επικοινώνησε το πρωί της Τετάρτης με την ιατροδικαστή της Πάτρας Αγγελική Τζιόλα, που ανέλαβε και έκανε τη νεκροψία νεκροτομή στο κορμάκι της Μαρίας, αναζητώντας απαντήσεις.

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 8χρονης από το Μιντιλόγλι που «έσβησε» μετά από νοσηλεία 25 ημερών στο νοσοκομείο του Ρίου

Θρήνος στην  κηδεία της μικρής στη Δαφνούλα Αχαϊας.

Συγκλονιστικά είναι πάντως, τα πρώτα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, από την ιατροδικαστική έρευνα. Ένα από αυτά, είναι ότι το κοριτσάκι είχε πάθει τρία εγκεφαλικά πριν αφήσει την τελευταία πνοή του

 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Το κοριτσάκι εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με πυρετό, η κατάστασή της όμως την περασμένη Τρίτη (τραγική ειρωνία ήταν η ημέρα των γενεθλίων της) υποτροπίασε ξαφνικά και έπεσε σε κώμα. Τότε μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου όπου τελικά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Οι γονείς της τουλάχιστον μέχρι χθες το βράδυ δεν είχαν υποβάλει γραπτώς ή προφορικώς κάποια καταγγελία σε βάρος των γιατρών του ενός ή του άλλου νοσοκομείου.

Η περίπτωση πάντως της μικρής και η τόσο άσχημη υποτροπή της υγείας της μέσα σε διάστημα λίγων ωρών φαίνεται ότι είναι ιδιαιτέρως σπάνια στα ιατρικά χρονικά.

 

.

 

Πηγή: thebest





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.