Σεμινάριο μουσικής δωματίου 2017

Το κουαρτέτο εγχόρδων „Evenos String Quartet“ διοργανώνει σεμινάριο μουσικής δωματίου για νέες και νέους μουσικούς εγχόρδων οργάνων (Βιολί, βιόλα, τσέλο).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο πολιτιστικό κέντρο Ηρακλείου από

20 έως 23 Απριλίου 2017 και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι 10 Μαρτίου. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το κουαρτέτο „Evenos String Quartet“ αποτελούν οι:

Βιολί: Ivan Knezevic, Γιάννης Πετράκης

Βιόλα: Οδυσσέας Λάβαρης Τσέλο: Mathieu Jocque

Πληροφορίες:

2813 404990   ώρες: 9 – 1 μ.μ. & 5 – 8 μ.μ.

0049 17623149812

evenos.crete@gmail.com

www.evenosquartet.com

Το κουαρτέτο εγχόρδων «Evenos» δημιουργήθηκε το 2012 όταν τέσσερις νέοι μουσικοί με κοινό τόπο σπουδών και καλλιτεχνικής δράσης αλλά με διαφορετικό τόπο καταγωγής, αποφάσισαν να ενώσουν τις μουσικές τους ιδέες και γνώσεις και να εκφραστούν ενιαία μέσω της μουσικής γλώσσας.

Το σχήμα εμφανίζεται συχνά σε Ευρωπαϊκές πόλεις, καθώς και σε διεθνή Φεστιβάλ μουσικής αποσπώντας θερμότατες κριτικές. Στα πλαίσια προγράμματος ανάδειξης ανερχόμενων καλλιτεχνών εμφανίστηκε ζωντανά στην Γερμανική Ραδιοφωνία ενώ τον Μάιο του 2015 κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό μουσικής Paper de Musica στην Ισπανία, τον οποίο ακολούθησαν συναυλίες στην ευρύτερη περιοχή της Ισπανίας. Τον Ιούλη του 2016 απέσπασε επίσης το πρώτο βραβείο στον Διαγωνισμό του ιδρύματος „Köhler Osbahr“ στο Duisburg της Γερμανίας.

Αυτό το καλοκαίρι το κουαρτέτο περιοδεύει για τρίτη φορά στις μεγάλες πόλεις της Κρήτης,. Παράλληλα συνεχίζει για τρίτη χρονιά την εκπαιδευτική του δράση στην Κρήτη, διοργανώνοντας σεμινάριο μουσικής δωματίου.

Τα μέλη του κουαρτέτου είναι διακεκριμένοι νέοι μουσικοί με σπουδές υψηλού επιπέδου σε Ανώτατα Γερμανικά μουσικά πανεπιστήμια.

 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.