Μέσα σε δυο μέρες έγινε το θαύμα !

Συγκινητική και άμεση ήταν η κινητοποίηση των πολιτών του Ηρακλείου για την μητέρα των δυο κοριτσιών που βρέθηκε αντιμέτωπη με σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω ανεργίας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συντηρήσει ούτε τα παιδιά της αλλά ούτε τον ίδιο της τον εαυτό.

Για άλλη μια φορά οι Ηρακλειώτες απέδειξαν ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν είναι έννοιες υπό εξαφάνιση. Μέσα σε δυο μόλις μέρες από την ανάρτηση του Δημήτρη Αποστολάκη στο προφίλ της Κίτρινης Αποστολής το θαύμα έγινε και όλα όσα είχε ανάγκη η γυναίκα συγκεντρώθηκαν ! Μάλιστα όπως αναφέρει στην νέα του ανάρτηση ο ίδιος βρέθηκε και δουλειά δίνοντας στην γυναίκα την ευκαιρία να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Στην ανάρτηση του ο Δημήτρης Αποστολάκης αναφέρει:

Δύο μέρες μόνο!

Το μεγαλείο της ψυχής των πολιτών του Ηρακλείου ήταν αρκετό μέσα σε λίγες ώρες να δώσουν χαρά, ελπίδα και κουράγιο για ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή της κυρίας που ζητήσαμε πράγματα για το άδειο σπίτι της! Ότι χρειάστηκε βρέθηκε και με το παραπάνω( οι καναπέδες θα πάνε σε 1-2 μέρες) και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους που πρόσφεραν, ακόμα και από αυτούς που θέλησαν να βοηθήσουν αλλά επειδή το σπίτι είναι μικρό δεν χωρούσαν πολλά πράγματα! Το πρώτο βήμα έγινε. Αυτό που μένει τώρα για να έρθει σε ισορροπία η οικογένεια, είναι να βρεθεί μια δουλειά!! Και από κυρία που επικοινώνησε μαζί μας το πρωί προσφέρθηκε να την πάρει στο ξενοδοχείο να δουλέψει ως καμαριέρα από αρχές Απριλίου !Και όπως λένε και στον αθλητισμό….τώρα η μπάλα είναι στο δικό της γήπεδο και η ζωή στα χέρια της, να πιάσει την ευκαιρία από τα «μαλλιά» !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *