Ο ντελάλης στο Ηράκλειο για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι…(φωτο)

Στο ρυθμό του καρναβαλιού έχει μπει το Ρέθυμνο, και σήμερα “έβαλε ” και το Ηράκλειο!

Μια νότα χαράς και κεφιού είχαν την ευκαιρία να “γευτούν” σήμερα όσοι Ηρακλειώτες βρέθηκαν στο κέντρο του Ηρακλείου.

Το Ρέθυμνο δηλώνει έτοιμο να φιλοξενίσει δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες , οι οποίοι για ακόμη μία χρονιά θα βρεθούν στο νομό για να συμμετέχουν στο κέφι των ημερών αυτών.

Με κυρίαρχο μήνυμα «συγκάτοικοι στο όνειρο» ο επίσημος ντελάλης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι το ταξίδι του στην Κρήτη με πρώτη στάση το Ηράκλειο στις όπου κάλεσε τον κόσμο στο ταξίδι του κεφιού της χαράς και των ξέγνοιαστων εμπειριών που για ένα μήνα θα προσφερθούν απλόχερα σε ολόκληρο το Ρέθυμνο.

Το Σάββατο 18 Φλεβάρη ο ντελάλης θα βρεθεί στα Χανιά στις 10:30 στη Δημοτική αγορά για να διαλαλήσει και εκεί την έναρξη του καρναβαλιού η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φλεβάρη με την Τελετή Έναρξης, την μεγάλη βόλτα στους δρόμους της Παλιάς Πόλης, συντροφιά με τον Βασιλιά Καρνάβαλο και την παρουσίαση των στολών των πληρωμάτων που θα λάβουν μέρος στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2017.

,





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.