Νεκρός εντοπίστηκε τελικά ο 39χρονος Ιάκωβος, πατέρας ενός παιδιού

Το πτώμα του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ, βρέθηκε πριν από λίγη ώρα, σε χωριό του Δήμου Μαλεβιζίου. Την εξαφάνιση του άτυχου άνδρα είχε δηλώσει στις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου, η σύντροφός του και απο εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. O άνδρας δραστηριοποιείτο επαγγελματικά στο Ηράκλειο, και η τελευταία επικοινωνία με τη σύντροφό του ήταν την περασμένη εβδομάδα.
Το πτώμα του Ιάκωβου Εμμανουήλ, βρέθηκε από περαστικό, έξω από το αυτοκίνητό του, και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, που θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου του.

Πήγε σε ραντεβού και χάθηκε

Όπως είχε δηλώσει η σύντροφός του «ο Ιάκωβος είχε συνεννοηθεί να πάει σε ένα ραντεβού ,ενημέρωσε για το θέμα την σπιτονοικοκυρά και εκ τότε τα ίχνη του είχαν χαθεί .Αυτό που γνωρίζαμε είναι ότι θα πήγαινε στο Καβροχώρι. Εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του ,ένα γαλάζιο Peugeot 106. Μετά το ραντεβού τον παίρναμε τηλέφωνο αλλά το κινητό ήταν κλειστό. Ταξίδεψα αμέσως από την Αθήνα στην Κρήτη».

Ο 39χρονος γεννήθηκε και δραστηριοποιείτο στο Ηράκλειο και ήταν πατέρας ενός παιδιού.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.