Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και ποια θα ανοίξουν την Τρίτη 10 Ιανουαρίου

Μπορεί η κακοκαιρία να παρουσιάζει προς το παρόν εν μέρει ύφεση, ωστόσο σε κάποιες περιοχές, ιδίως στα ορεινά της Κρήτης, υφίστανται ακόμη προβλήματα με αποκλεισμούς και κλειστούς δρόμους με αποτέλεσμα, κυρίως οι δήμαρχοι των ορεινών δήμων να αποφασίζουν να παραμείνουν κλειστά  και αύριο συγκεκριμένα σχολεία.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου είναι τα εξής:

Νομός Ηρακλείου

Στο δήμο Ηρακλείου , κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών των προηγούμενων ημερών και αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, στις εξής περιοχές:  Γοργολαϊνη, Τέμενος, Βασιλειές, Άγιο Σύλλα και Άγιο Βλάση. Στις υπόλοιπες περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης στο Ηράκλειο οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Μαλεβιζίου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Μαλεβιζίου που βρίσκονται στην Τύλισο, στον Κρουσώνα, στο Μάραθος και στη Ροδιά θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου. Να σημειωθεί, ότι όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί της περιοχής, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο Δήμο Γόρτυνας θα παραμείνουν αύριο κλειστά όλα τα δημοτικά σχολεία της δημοτικής ενότητας Αγίας Βαρβάρας, ενώ όλα τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην Βιάννο όπως ανακοινώθηκε θα λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία όλων των βαθμίδων.

Νομός Λασιθίου

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Στην ευρύτερη περιοχή του Λασιθίου, κλειστά θα παραμείνουν και άυριο όλα τα σχολεία των Αρμένων και της Ζήρου.

Αναμένονται ανακοινώσεις στη διάρκεια της ημέρας και από τις υπόλοιπες δημοτικές αρχές του νησιού.

Νομός Ρεθύμνου

Όλα τα σχολεία του δήμου Ανωγείων,πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά εξαιτίας του παγετού και της έντονης χιονόπτωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *