Ταυτοποιήθηκε ο νεκρός, εντοπίστηκαν οι οδηγοί

Ταυτοποιήθηκε ο νεκρός άντρας που άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο Ηρακλέιου Μοιρών

Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο άντρας, ήταν 53 ετών εργολάβος  από την Αγία Βαρβάρα    και  κυριολεκτικά καταπατήθηκε από αυτοκίνητα νωρίτερα σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών, στην Σταυρακιανή Καμάρα.   .

Κινούνταν με το αυτοκίνητο του στο δρόμο αλλά το αυτοκίνητο ξέμεινε από καύσιμα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Έτσι ο άτυχος οδηγός βγήκε στο δρόμο σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει ένα πρατήριο καυσίμων για να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο του …

Για κακή του τύχη χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ στη συνέχεια δυο ακόμα οχήματα πέρασαν από πάνω του προκαλώντας του συντριπτικά τραύματα … Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην οικογένεια και το χωριό του που θρηνεί για την τραγική απώλεια.

Την ίδια ώρα όλοι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται ενώπιον των αρχών.

Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου , που παρέσυρε τον άτυχο 53χρρονο  σύμφωνα με αστυνομικές πηγές σταμάτησε και δεν εγκατέλειψε το θύμα ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι ήταν εκείνος που πήρε τηλέφωνο και ειδοποίησε τις αρχές προκειμένου να σπεύσουν άμεσα στο σημείο.

Διαβάστε επίσης

Νεκρός στην άσφαλτο το πρωί στην Ηρακλείου Μοιρών- Περνούσαν από πάνω του τα αυτοκίνητα





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.