Μια πράξη ανθρωπιάς από το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Σε μια πράξη ανθρωπιάς προχώρησε το Πανεπιστήμιο Κρήτης με 450 φιάλες ελαιολάδου να αποστέλλονται στο hot spot της Μαλακάσας για να διατεθούν στους πρόσφυγες.

Το ελαιόλαδο, συσκεύασε το Πανεπιστήμιο Κρήτης  χρησιμοποιώντας ,το ελαιόλαδο από τα ελαιόδεντρα της Πανεπιστημιούπολης, σε μία προσπάθεια να συνδράμει στις ανάγκες που έχουν οι πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Σε ανακοίνωση του Πανεπιστημίου αναφέρεται  ότι:
Τις ημέρες αυτές οι σκέψεις μας είναι μαζί με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που βρίσκονται σε δυσχερή θέση. Στην πατρίδα μας στην πιο δύσκολη κατάσταση βρίσκονται οι πρόσφυγες. Αναγκασμένοι να ζουν μακριά από την πατρίδα τους, σε κακές συνθήκες, στερημένοι από τα πιο απαραίτητα αγαθά, χωρίς πολιτικά δικαιώματα. Το Πανεπιστήμιο Κρήτης δεν έχει την δυνατότητα να τους συνδράμει όσο θα ήθελε. Συμβολικά όμως αποφάσισε να τους παράσχει μια έμπρακτη διαβεβαίωση ότι η ελληνική κοινωνία δεν τους ξεχνά και δεν αδιαφορεί για το δράμα τους. Στο πλαίσιο αυτό, χρησιμοποιώντας το ελαιόλαδο από τα ελαιόδεντρα της Πανεπιστημιούπολης συσκεύασε 450 φιάλες που αποστέλλονται στο hot spot της Μαλακάσας για να διατεθούν στους πρόσφυγες.

Τους ευχαριστούμε θερμά.

 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.