Δημήτρης Λιαντίνης: «Πως ο Ιησούς ανέτρεψε τις 4 βασικές αξίες του κλασικού κόσμου» [Βίντεο]

Δείτε βίντεο από διάλεξη του πανεπιστημιακού και φιλόσοφου Δημήτρη Λιαντίνη στην οποία αναφέρεται στις 4 βασικές αρχές και αξίες του ρωμαϊκού κόσμου τις οποίες κατάφερε και ανέτρεψε ο Ιησούς Χριστός μέσα από τη διδασκαλία του.





One thought on “Δημήτρης Λιαντίνης: «Πως ο Ιησούς ανέτρεψε τις 4 βασικές αξίες του κλασικού κόσμου» [Βίντεο]

  1. Avatarzalmoxes

    Λιαντίνης, ο αρχαιόπληκτος αοριστολόγος
    Υπάρχει μια μερίδα Νεοελλήνων η οποία μισεί το γεγονός του ότι η μοίρα τους έκανε Νεοέλληνες. Ερεθίζονται με μια εικόνα αρχαιοελληνικής υπεροχής, έναν πρωτόγονο αυτοερωτισμό με μια τάση απίστευτου ρατσισμού με μεταφυσικό υπόβαθρο. Νομίζω πως κανένας ολοκληρωτισμός δεν έχει πιο…ολοκληρωμένο υπόστρωμα. Απόγονοι των…Θεών, τέλεια κοινωνία, πολεμική αρετή και λοιπές αρλούμπες είναι στην ημερήσια διάταξη.Ο Λιαντίνης ήταν ένας από αυτούς. Πλήρης άγνοια του χριστιανικού δόγματος, κριτική και φιλοσοφία από τα ..αμπέλια, νεοελληνικός ρατσιστικός οίστρος και χαμηλά νοήματα. Ο Ντεριντά μπροστά του φαίνεται αναγνωστικό Δημοτικού ενώ αν ο J.Evola ζούσε, θα ήταν περήφανος που έβγαλε τέτοιον μαθητή. Δεν κρύβονται οι αντιγραφές από τον Νίτσε (ονομάζονται και plagiarism) ενώ τα απόλυτα συμπεράσματά του σχετικά με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία μόνο ρηχότητα δείχνουν… Μετά το θάνατό του χάθηκε σε μια παραφιλολογία ανάμεσα σε κουτσομπολίστικες εφημερίδες και συνωμοσιολογίες επιπέδου Λιακόπουλου. Αν δεν είχε αυτοκτονήσει δεν θα ασχολούνταν κανείς μαζί του, τα κακογραμμένα βιβλία του θα είχαν εξαφανιστεί. Αυτοκτόνησε από αυτή την κρίση μεγαλείου γράφοντας ότι την ημέρα που θα πεθάνω να στεφανώσουν τις προτομές του Σολωμού και κάτι τέτοια. Πίστευε ότι εξισώθηκε με τους μεγάλους. Πέρασε και δεν ακούμπησε όμως. Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο η αυτοκτονία του ονομάζεται έξοδος και όχι ψυχοπαθολογική κατάσταση.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.