ΗΠΑ: Αγνοούνταν εδώ και 2 μήνες και βρέθηκε αλυσοδεμένη σαν σκυλί σε κοντέινερ

Η Κάλα Βικτόρια Μπράουν, κάτοικος της Νότιας Καρολίνας, που είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο, βρέθηκε ζωντανή και αλυσοδεμένη σαν σκυλί μέσα σε ένα μεταλλικό κοντέινερ σε μια ιδιοκτησία του Γούντραφ, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της περιοχής.

Ο 32χρονος σύντροφός της Τσαρλς Ντέιβιντ Κάρβερ, που εξαφανίστηκε επίσης τον Αύγουστο, εξακολουθεί να αγνοείται, αλλά το αυτοκίνητό του βρέθηκε στην ιδιοκτησία.

Οι αρχές συνέλαβαν τον Τοντ Κόλχεπ, τον 45χρονο ιδιοκτήτη του ακινήτου. Η Μπράουν δήλωσε στις αρχές πως τέσσερα άτομα μπορεί να κρατούνται στην ιδιοκτησία. Ο σερίφης πρόσθεσε πως οι ερευνητές προσπαθούν να βεβαιωθούν πως δεν έχουν να κάνουν με έναν κατά συρροή δολοφόνο. Επίσης, πιστεύει πως ο δράστης ήταν φίλος με τα θύματα. «Δεν νομίζω ότι πρόκειται για μια τυχαία πράξη» δήλωσε στους δημοσιογράφους. Το ζευγάρι αγνοούνταν από το καλοκαίρι, όταν δεν εμφανίστηκαν σε ένα δείπνο με φίλους.

Οι αρχές είπαν πως η Μπράουν ήταν κλειδωμένη σε ένα μεταλλικό κοντέινερ διαστάσεων 30×15 για δύο μήνες με μια μεταλλική αλυσίδα γύρω από το λαιμό της. Εξήγησαν επίσης, πως οι ερευνητές έψαξαν την ιδιοκτησία όταν την άκουσαν να χτυπά μέσα από το κοντέινερ. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν αρχικά από αναφορές για παγίδες αρκούδας στο ακίνητο. Την ίδια ώρα, στον χώρο βρέθηκαν επίσης πυρομαχικά και όπλα.

«Αυτή τη στιγμή ο δράστης κρατείται» δήλωσε ο σερίφης στους δημοσιογράφους. «Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε τι έγινε ώστε να δούμε τι κατηγορίες θα του απαγγείλουμε. Μία από τις κατηγορίες είναι η απαγωγή, που θα μπορούσε να είναι δολοφονία».

Ο δράστης, ήταν γνωστός στις αρχές μετά από την καταδίκη του το 1987 για σεξουαλική επίθεση και απαγωγή στην Αριζόνα.

Πηγή: Independent





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.