Έφυγε ο πρώην αντιδήμαρχος Φαίδωνας Βαρδαβάς

Ένας υπηρέτης της Αυτοδιοίκησης, ένας πραγματικός ευπατρίδης έσβησε σήμερα στα 85 του χρόνια. Ο Φαίδων Βαρδαβάς, το όνομα του οποίου υπήρξε επί δεκαετίες , μετά την μεταπολίτευση, συνυφασμένο με το δήμο Ηρακλείου δεν υπάρχει πια.

Το τελευταίο διάστημα ο Φαίδωνας Βαρδαβάς είχε επιβαρυνθεί αρκετά στην υγεία του καθώς στα χρόνια αναπνευστικά προβλήματα προστέθηκαν και κινητικά προβλήματα με συνέπεια ο οργανισμός να μην αντέξει και σήμερα να φύγει από τη ζωή.

Ο Φ.Βαρδαβάς υπήρξε επί χρόνια πρόεδρος στη ΔΕΥΑΗ, αντιδήμαρχος τεχνικών έργων με δήμαρχο τον αείμνηστο Μαν.Καρέλλη, αργότερα συνέχισε στο τόσο με δήμαρχο τον Κώστα Ασλάνη όσο και με τον Γιάννη Κουράκη , στην προτελευταία θητεία του οποίου δεν ξανάβαλε υποψηφιότητα γιατί είχε ήδη πάρει την σκυτάλη ο γιος του Κώστας, σημερινός αντιδήμαρχος Ηρακλειου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί τη Δευτέρα το μεσημερι (στις 2) ,από τον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στον Πόρο Ηρακλείου.

cretalive.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.