4-7 του Αυγούστου, τα φώτα και οι ήχοι θα προκαλούν τα βήματα στο 7ο Houdetsi music Festival

Η διοργάνωση του  δεν αποτελεί απλά τη συνέχεια ενός θεσμού που τιμούν με τη παρουσία τους εκατοντάδες μουσικοί και που έχουν αγκαλιάσει χιλιάδες επισκέπτες κατατάσσοντας το στα κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα σε Περιφερειακή και  Εθνική- τουλάχιστον- κλίμακα.

Αποτελεί  ακόμα μία  απόπειρα να τεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος,  η πραγματική σχέση  και επαφή του  κοινού  με σπουδαίους Μουσικούς που δημιουργούν ένα εξαιρετικά σύνθετο  μωσαϊκό σπάνιων  συμπράξεων , με  ακούσματα  μουσικών παραδόσεων   που εκπλήσσουν αλλά ταυτόχρονα  ηχούν  απρόσμενα οικία.

Αποτελεί μια ακόμα προσπάθεια να αναδειχθεί η δυνατότητα συνεργιών ανθρώπων και φορέων που έχουν ως στόχο μια πραγματικά αυθεντική   γιορτή , όπου οι αισθήσεις των επισκεπτών «δοκιμάζονται»  στα γραφικά σοκάκια του Χουδετσίου  σε μια όμορφη  εμπειρία περιπλάνησης   μεταξύ των μουσικών σκηνών.

Το 7ο    Houdetsi music Festival θα είναι όσο όμορφο θελήσουν να το κάνουν οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες του. Αυτοί καθορίζουν τη ποιότητα και  την αισθητική του , αυτοί επιβάλλουν τον σεβασμό  στη φιλοσοφία του.

4-7 του  Αυγούστου,  τα φώτα και οι ήχοι  στον Κήπο, στη Σπηλιάδα , στον Χατζινέ και όπου αλλού επιλέξει  ο πραγματικός  μας οικοδεσπότης, Ross Daly, θα προκαλούν τα βήματα αυτών που θα επιλέξουν να εγκλωβιστούν   στον δικό μας,  Μουσικό Λαβύρινθο.

Το πρόγραμμα : http://www.houdetsifestival.com/programme

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *