«Ζευγάρι» στην ενόργανη, ζευγάρι και στη ζωή Πετρούνιας και Μιλλούση

«Είναι ο καλύτερος» δήλωνε πριν τον τελικό για τον σύντροφό της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ενόργανης, Βασιλική Μιλλούση – Γνωρίζονται από παιδιά, τους ένωσε ο αθλητισμός

Τα τελευταία χρόνια μοιράζονται τις ίδιες σκέψεις, τα ίδια άγχη, κοινούς στόχους και φιλοδοξίες. Ο λόγος για τον χρυσό Ολυμπιονίκη των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια και την αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση.

Οι δύο αθλητές της ενόργανης, που γνωρίζονται από παιδιά, τα τελευταία χρόνια έχουν αποφασίσει να ενώσουν τις ζωές τους αφού, όπως φαίνεται, έχουν πολλά κοινά. Οι στόχοι τους όσον αφορά τον αθλητισμό ήταν ένα από τα πράγματα που τους έφεραν πιο κοντά και στην προσωπική τους ζωή.

Ο Λευτέρης και η Βασιλική ωστόσο προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στα ΜΜΕ. Πάντως, δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός του έχει εντοπίσει σε τρυφερές στιγμές σε κάποια από τις εξόδους τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα η Βασιλική Μιλλούση, με αφορμή τον αποκλεισμό της από τους τελικούς στην δοκό ισορροπίας στο Ρίο, είχε μιλήσει και για τον σύντροφό της, εν όψει του δικού του αγώνα.

«Το μόνο που έχω να του ευχηθώ είναι να το ζήσει και να ακούσουμε τον εθνικό ύμνο που τόσο πολύ θέλουμε όλοι. Και αυτός το θέλει ακόμα περισσότερο. Έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και αυτός και ο προπονητής του και του αξίζει. Είναι ο καλύτερος» δήλωνε πριν λίγες ημέρες το κορίτσι που έχει «κλέψει» την καρδιά του Λευτέρη Πετρούνια.

Και πράγματι οι ευχές της έπιασαν τόπο, αφού ο παγκόσμιος πρωταθλητής (και πρωταθλητής Ευρώπης) στους κρίκους επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και εκτελώντας με εκπληκτικό τρόπο το πρόγραμμά του, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, καθώς βαθμολογήθηκε με 16.000 (6.800 βαθμός δυσκολίας, 9.200 στην εκτέλεση), «κόβοντας» τα πόδια των αντιπάλων του.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.