Ψεύτικος ο διαγωνισμός στο Facebook για αεροπορικά εισητήρια

Η Aegean προειδοποιεί τους χρήστες του facebook πως ο διαγωνισμός που κυκλοφορεί είναι ψεύτικος. Δείτε τι αναφέρει για να μην πιαστείτε κοροϊδο

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο facebook διαγωνισμός ο οποίος αναφέρει πως ο τυχερός χρήστης κερδίζει δύο αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean.

Το μόνο που χρειάζεται υποτίθεται να κάνει ο χρήστης του social media είναι να απαντήσει σε τρεις ερωτήσεις για την εταιρία.

Το Link οδηγεί στην παρακάτω σελίδα, όπου ζητούνται οι απαντήσεις του χρήστη προκειμένου να κερδίσει τα δύο εισιτήρια business class:

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Aegean Airlines S.A.:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο δύο business class εισιτήρια.

Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A.

Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια.

Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.

Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com και στα social media στο facebook το https://www.facebook.com/aegeanairlines/, στο twitter  https://twitter.com/aegeanairlines και στο instagram το https://www.instagram.com/aegeanairlines/»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *