Τι διηγήθηκε η 16χρονη για την περιπέτεια της….προσπάθησε να ταΐσει κάποια πρόβατα

Αίσια κατάληξη είχαν οι έρευνες για το κορίτσι που χάθηκε στις Κουρούτες. H κοπέλα εντοπίστηκε από την ομάδα εθελοντών του παραρτήματος Ηρακλείου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Τις δύσκολες ώρες της εξαφάνισης της και τη λύτρωση που ένοιωσε όταν επιτέλους μετά από σχεδόν 20 ώρες την εντόπισαν τα σωστικά συνεργεία διηγήθηκε στους φίλους και συγγενείς της η νεαρή …. Όπως είπε αρχικά ξεμάκρυνε από τα υπόλοιπα κορίτσια όταν προσπάθησε να ταΐσει κάποια πρόβατα που βρέθηκαν μπροστά της και που κυνηγώντας τα έχασε τον προσανατολισμό της. Άρχισε να φωνάζει αλλά γρήγορα έκλεισε η φωνή της με αποτέλεσμα να ακούει τις φίλες της που τη φώναζαν αλλά να μην μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η νύχτα τη βρήκε χαμένη και ταλαιπωρημένη κι έκατσε να κοιμηθεί σε ένα δέντρο που ήταν πρόσκαιρο και το πρωί ξύπνησε από το κρύο αλλά δεν μπορούσε να κουνηθεί, γιατί όπως είπε δεν είχε δυνάμεις.

Αφού πέρασαν  κάποιες ώρες σηκώθηκε και περπάτησε για να τη βρουν τελικά οι διασώστες σε απόσταση περίπου 400 μέτρων από το σημείο που είχε χαθεί

http://cretalive.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.