Οδηγός επιβίωσης για τα «κόκκινα» δάνεια

Μια νέα, διαφορετική σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν κατάσταση αναμένεται να ζήσουν οι δανειολήπτες στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων, καθώς οι τράπεζες ετοιμάζονται να εφαρμόσουν πιο αυστηρή, όπου πρέπει, και πιο ευέλικτη, όπου χρειάζεται, πολιτική, με στόχο την απαραίτητη για την ελληνική οικονομία μείωση των «κόκκινων» δανείων.

Στη νέα εποχή, η οποία φέρνει και βίαιες αλλαγές όπως είναι οι πλειστηριασμοί ακινήτων, οι δανειολήπτες οφείλουν να προστατεύσουν την περιουσία τους, να απευθυνθούν στην τράπεζα και να διεκδικήσουν -με βάση την οικονομική τους κατάσταση- μια ουσιαστική ρύθμιση του δανείου ή των δανείων τους, προκειμένου να μη βρεθούν αντιμέτωποι με τετελεσμένα αρνητικά γεγονότα.

Η Realnews επιχειρεί να δώσει έναν οδηγό επιβίωσης με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι οικονομικά πιεζόμενοι δανειολήπτες, στη «μάχη» της συνεννόησης με την τράπεζα.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.