Αμφιλοχία: Τραγικός θάνατος για 29χρονη – Τραγική ειρωνεία για την οικογένεια

Νεκρή ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή λίγο μετά το Σπάρτο της Αμφιλοχίας, η 29χρονη που αναζητούνταν από τη νύχτα, μετά την δήλωση εξαφάνισης της από τους οικείους της.

Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε πνιγμένη, στο σημείο όπου βρέθηκε και το αυτοκίνητο της, μέσα στα νερά του Αμβρακικού.

Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι πως κάτω από συνθήκες που ερευνώνται η 29χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματος της ενώ επέστρεφε από την Λευκάδα, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με το e-maistros.gr, η 29χρονη εργαζόταν ως φυσικοθεραπεύτρια σε ξενοδοχειακή μονάδα στη Νικιάνα Λευκάδας και χθες επέστρεφε στο Αγρίνιο όπου στις 22:00 το βράδυ χάθηκαν τα ίχνη της και αναζητούνταν από τους οικείους της.

Το όχημα εντοπίστηκε από άνδρες της Τροχαίας και του Λιμενικού Σώματος Αμφιλοχίας ενώ στην επιχείρηση απεγκλωβισμού και ανάσυρσης συμμετείχε ιδιώτης Δύτης καθώς και η Π.Υ Αμφιλοχίας.

Τραγική ειρωνεία για την οικογένεια της 29χρονης καθώς πριν 4 χρόνια σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 18χρονος αδελφός της που ήταν συνοδηγός σε μοτοσικλέτα. Ερωτηματικά επίσης για την ποιότητα του ασφαλτοτάπητα στο σημείο ο οποίος στρώθηκε πέρυσι στο πλαίσιο συντήρησης της ΕΟ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας και το τελευταίο εξάμηνο έχουν σημειωθεί δεκάδες εκτροπές οχημάτων.

 

 

patrastimes





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.