Στη σύζυγο του εκδότη Μαυρίκου ανήκε η Porsche Cayenne που κάηκε στην Αττική Οδό

Το αυτοκίνητο σταματήσε ξαφνικά στην αριστερή λωρίδα και αμέσως μετά λαμπάδιασε – Δεν πρόλαβε να βγει ο οδηγός που απανθρακώθηκε  – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες – Τι δείχνουν οι κάμερες της Αττικής Οδού

Θρίλερ με την ταυτότητα του νεκρού ατόμου που ανασύρθηκε μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς στην Porsche Cayenne της Ευαγγελίας Συρίγου,  συζύγου του εκδότη της «Ακρόπολης»,  Π. Μαυρίκουεπί της Αττικής Οδού.
Πρόκειται για τον γνωστό από την υπόθεση των εκβιαστών «δημοσιογράφων» εκδότη που πρόσφατα είχε απασχολήσει τη Δικαιοσύνη.

Η τραγωδία συνέβη στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στο ύψος του δήμου Ηρακλείου, μετάξυ των κόμβων Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όπως φαίνεται από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, ο οδηγός φαίνεται να κινείται κανονικά στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και ξαφνικά να σταματά. Αμέσως μετά να τυλίγεται το αυτοκίνητο στις φλόγες.

Μάρτυρες λένε πως ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό καθώς δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα, έχασε τις αισθήσεις του προφανώς από τις αναθυμιάσεις και απανθρακώθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του εκδότη Μαυρίκου της «Ακρόπολης» , όμως δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν το οδηγούσε η ίδια ή κάποιο συγγενικό της άτομο.

Η κατάσταση στην οποία ανασύρθηκε ο οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, δεν επιτρέπει την άμεση αναγνώρισή του.
Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από μια μόνο λωρίδα κυκλοφορίας.

.protothema.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *