2χρονο παιδί κατάπιε φόλα και δηλητηριάστηκε

Αναμεταδίδουμε με επιφύλαξη

Μέτα την τελευταία υπόθεση  με το απάνθρωπο και συνάμα μακάβριο θέαμα με το τεμαχισμένο αδέσποτο γατάκι στο Ρέθυμνο άλλο ένα περιστατικό έρχεται να προκαλέσει θλίψη, οργή και αποτροπιασμό καθώς αυτήν την φορά στο στόχαστρο ασυνείδητων βρέθηκε ένα μικρό παιδί μόλις δύο ετών.  

Τι ακριβώς συνέβη; Στην περιοχή του Γέρακα ένα 2χρονο παιδί βρήκε κάτω μία φόλα και ανυποψίαστο για τον κίνδυνο που παραμόνευε ,την έβαλε στο στόμα του  και δηλητηριάστηκε με αποτέλεσμα τώρα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του, ωστόσο σε κάθε περίπτωση σίγουρα δεν είναι το μοναδικό περιστατικό αλλά ένα ακόμη από τα πολλά θλιβερά γεγονότα που το τελευταίο διάστημα ,σύμφωνα και με μέλη φιλοζωικών οργανώσεων και συλόγων ,βρίσκεται σε έξαρση σε πολλές γειτονιές της χώρας.

Πλέον τίθεται και θέμα ασφάλειας της ανθρώπινης ζωής εξαιτίας ασυνείδητων που επιλέγουν αυτήν την φριχτή και καταδικαστέα μέθοδο για να εξαφανίσουν τα αδέσποτα ζώα που τριγυρνούν στην εκάστοτε περιοχή.

Και όπως αποδείχτηκε και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα καταδικαστέα αυτά συμβάντα  θέτουν σε κίνδυνο  την υγεία δυστυχώς και αθώων παιδιών που παίζουν αμέριμνα  σε περιοχές που τοποθετούνται αυτες οι τοξικές και άκρως επικίνδυνες ουσίες.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *