Της έκανε πρόταση γάμου στο Χρώμα Run στο Αρκαλοχώρι!

Μια απίστευτη έκπληξη που, δύο άνθρωποι και χιλιάδες άλλοι, θα τη θυμούνται για πάντα ως την πιο γλυκιά και συνάμα ανατρεπτική στιγμή, σημειώθηκε στο πλαίσιο του αγώνα “Χρώμα Run” στο Αρκαλοχώρι του νομού Ηρακλείου.

ΚΚ

Ο γνωστός προπονητής αθλητών δρόμων αντοχής Μιχάλης Αφορδακός διάλεξε το συγκεκριμένο αγώνα για… να κάνει πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, Δέσποινα.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικές όταν ο παρουσιαστής του αγώνα φώναξε στην εξέδρα τη Δέσποινα μη γνωρίζοντας, φυσικά η ίδια, το παραμικρό για το τι θα επακολουθούσε. Ενώ ο κόσμος από κάτω όταν είδε και τον Μιχάλη επί σκηνής άρχισε με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα να εμψυχώνει το νεαρό προπονητή να ολοκληρώσει το κρυφό και συνάμα άψογα μελετημένο σχέδιο του για την εκλεκτή της καρδιάς του.

Η Δέσποινα από την πλευρά της, έκπληκτη δεν πίστευε ότι ζούσε μία τέτοια ξεχωριστή και απίστευτη έκπληξη και με δάκρυα στα μάτια άκουγε τον αγαπημένο της γονατιστό να της κάνει πρόταση γάμου ευελπιστώντας στο πολυπόθητο ναι από την κοπέλα του.

Εκείνη όχι μόνο του έκανε το χατίρι αλλά επισφράγισε την αγάπη και τον έρωτα τους με το ναι και με μία τεράστια αγκαλιά και το πιο γλυκό αθλητικό με Χρώμα και γεύση Rυn φιλί.

Η έκπληξη πέτυχε αφού σε αυτό συνετέλεσαν και οι οργανωτές που γνώριζαν για το σχέδιο του Μιχάλη ενώ η συγκίνηση ήταν εμφανής και στον κόσμο που παρακολούθησε με ανοιχτό το στόμα την πιο ευφάνταστη πρόταση γάμου.

Το ζευγάρι ζει στην Ιεράπετρα και βρέθηκε στο Αρκαλοχώρι για τον αγώνα που σίγουρα τους… βάζει πλέον για τα καλά στον Μαραθώνιο της κοινής ζωής…

Παρακολουθήστε τη μοναδική πρόταση του Μιχάλη Αφορδακού προς την αγαπημένη του Δέσποινα.

Πηγή: neakriti.gr 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.