Εύχονται και ελπίζουν όλοι είναι να αποφευχθούν τυχόν επιπλοκές

Σε καταστολή παρέμενε έως χθες στο ΚΑΤ, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν συνάδελφοι του στο Ηράκλειο, ο 32χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπέστη ακρωτηριασμό στο χέρι μετά από τροχαίο στην λεωφόρο Κνωσού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς αστυνομικοί που ενημερώνονται συνεχώς για την κατάσταση του ανέφεραν στην ότι χθες επρόκειτο να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία και αν όλα πάνε καλά, σήμερα θα επιχειρηθεί να τον «ξυπνήσουν». Έχουν επικοινωνία με τους γονείς του, οι οποίοι βρίσκονται διαρκώς στο νοσοκομείο και περιμένουν πώς και πώς το παιδί τους να ανοίξει τα μάτια του μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί.

Αστυνομικοί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του 32χρονου, αν και αναγνωρίζουν ότι η κατάσταση του είναι σοβαρή δεδομένου ότι λόγω του βαρύτατου τραυματισμού του έχασε πάρα πολύ αίμα. Αυτό που εύχονται και ελπίζουν όλοι είναι να αποφευχθούν τυχόν επιπλοκές





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.