Ο Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου ξαναχτυπά: Γεννηθήκαμε άπιστοι!!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν ο κ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και υπεύθυνος για την έρευνα “8 στις 10 γυναίκες είναι άπιστες”.

Πώς καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι 8 στους 10 απιστούν;

«Βάσει στατιστικής. Μπορεί να είναι και παραπάνω. Οι άντρες σίγουρα είναι 8. Παλαιότερα νομίζαμε ότι οι γυναίκες είναι 6 στις 10. Πρώτα από όλα, η γυναίκα σήμερα από 25 έως 55 ετών είναι ενεργή ερωτικά. Επίσης, υπάρχουν πάρα πολλά διαζύγια. Το διαζύγιο προϋποθέτει μία ρήξη. Δεν έφυγες από έναν γάμο, χωρίς να φτιάξεις κάτι. Πάντα υπάρχει τρίτος»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης…

Όταν λέμε ότι 8 στις 10 Ελληνίδες είναι άπιστες, μιλάμε μόνο για τις παντρεμένες; 
«Δεν μιλάμε μόνο για τις παντρεμένες αλλά και για τις γυναίκες που είναι σε σχέση. Η κρίση ξεκινά από τους έξι μήνες που τελειώνει ο έρωτας και το πάθος. Απομυθοποιείται η σχέση. Διαπιστωμένο. Έξι μηνες κρατάει ο έρωτας. Γιατί είναι ένα πάθος που δεν το αντέχει ο άνθρωπος. Είναι μία ασθένεια. Μία τρέλα. Σκεφτείτε όταν είστε ερωτευμένοι τι νιώθετε. Τρελαίνεστε για τον άλλον, ζηλεύετε, θέλετε να πεθάνετε για τον άλλο…Βιολογικά πρέπει να τελειώσει γιατί είναι κάτι που δεν αντέχει ο άλλος», απάντησε ο Κωνσταντίνος Κωντσταντινίδης.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *