Καμμένος: «Πετύχαμε την έξοδο της Ελλάδος από την εποχή των μνημονίων»

«Επιμείναμε στις θέσεις μας, διαπραγματευτήκαμε και πετύχαμε την έξοδο της Ελλάδος από την εποχή των μνημονίων και των δανειστών» σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε δήλωσή του, μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι «ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό. Μετά τη συμφωνία της 24ης Μαΐου ξεκινούν η ανάπτυξη, οι επενδύσεις, η μείωση της ανεργίας. Ο ελληνικός λαός απαλλαγμένος από το χθες, προχωρά στο αύριο, με την εμπιστοσύνη των εταίρων μας, για καλύτερες μέρες».

Επίσης, ο κ. Καμμένος παρατήρησε: «Υποστήκαμε και εμείς, όπως και όλη η κυβέρνηση, τον μεγαλύτερο πόλεμο που έχουν υποστεί ποτέ κοινοβουλευτικό κόμμα και κυβέρνηση».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχαρίστησε την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη στήριξή της στην κυβέρνηση σε όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο και υποσχέθηκε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παραμείνουμε το αναγκαίο καλό».





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.