Ο Μπάλος μέσα στις 8 ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας σύμφωνα με το Conde Nast Traveller

Στις οκτώ πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδος συγκαταλέγεται ο Μπάλος , σύμφωνα με άρθρο του Conde Nast Traveller, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο. Η διάσημη παραλία του νησιού μας, φιγουράρει στην τέταρτη θέση στο CNT, μαζί με το Ναυάγιο της Ζακύνθου, το Σαρακήνικο της Μήλου, το Πόρτο Κατσίκι, που βρίσκεται στη Λευκάδα, τα Λαλάρια στην Σκιάθο, τον Αγιο Παύλο στη Ρόδο, το Μύρτο της Κεφαλονιάς και τη Βοϊδοκοιλιά στη Μεσσηνία.

Υπενθυμίζεται, παράλληλα, ότι η τα Λαλάρια στην Σκιάθο μαζί με τον Μπάλο, συγκαταλέγονται στις 17 ωραιότερες παραλίες της Ελλάδος, σύμφωνα με αντίστοιχο δημοσίευμα της Telegraph, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ο Χόβολος της Σκοπέλου, στην όγδοη θέση κατάταξης.

Η λίστα από παραλίες με συγκλονιστική ομορφιά που δημοσίευσε η Telegraph, εκτιμώντας ότι είναι οι καλύτερες στην Ελλάδα και ιδιαίτερα δελεαστικές, κατ’ επέκταση, για τους Βρετανούς τουρίστες, κάνει το γύρο του διαδικτύου αλλά και του κόσμου ταυτόχρονα.

zarpanews.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.