«Οι περιοχές NATURA 2000 στην Κρήτη και τα οφέλη τους» Εκδήλωση στο Ηράκλειο

Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Τι είναι οι περιοχές Natura 2000;

Ποια είναι τα οφέλη που έχουμε από αυτές τις περιοχές;

Γιατί είναι σημαντικό να τις προστατεύσουμε;

Ελάτε το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης του Πανεπιστημίου Κρήτης για να γνωρίσετε και να ανταλλάξετε απόψεις με έναν επιστήμονα σχετικά με τις περιοχές Natura 2000. Σας περιμένουμε ακόμη για να παίξουμε, να εξερευνήσουμε και να φτιάξουμε κατασκευές!

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

11:00-12:00         Συζήτηση με θέμα: «Οι περιοχές NATURA 2000 στην Κρήτη και τα οφέλη τους» με την κ. Πλουμή Τάνια, Περιβαλλοντολόγο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

12:00-14:00         «Πώς μπορώ να σε προστατεύσω;». Παίζοντας, μαθαίνουμε για τα διαφορετικά τοπία που συναντούμε σε περιοχές NATURA. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο της υποδοχής του Μουσείου (για ηλικίες από 4 μέχρι και 6 ετών).

12:00-14:00         «Περιοχές ΝATURA εκπέμπουν σήμα κινδύνου!». Παιχνίδι ευαισθητοποίησης για τις ανθρώπινες δραστηριότητες και εξερεύνηση για τα απειλούμενα ζώα σε περιοχές NATURA. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο της υποδοχής του Μουσείου (για ηλικίες από 7 ετών και πάνω).

12:00-14:00         Βήμα-βήμα κατασκευάζουμε το δικό μας επιτραπέζιο παιχνίδι, με νικητές όσους καταφέρουν να προστατεύσουν καλύτερα τη δική τους περιοχή Natura! (για ηλικίες από 4 ετών και πάνω).

 

Γενική είσοδος 6€

Μέλη του Συλλόγου «Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης»: Είσοδος δωρεάν

Παιδιά κάτω των 4 ετών: Είσοδος δωρεάν

ΑμεΑ: Είσοδος δωρεάν

Αρχεία





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.