Miss Κολομβία: Ήταν απίστευτα εξευτελιστικό

Η Miss Κολομβία έσπασε τη σιωπή της σχετικά με το λάθος του οικοδεσπότη στην απονομή των βραβείων Miss Universe, ο οποίος αρχικά την ανακήρυξε νικήτρια και στη συνέχεια της πήρε πίσω τον τίτλο.

Όπως είπε η ίδια, δεν είναι σύμπτωση που δεν έχουμε ακούσει πολλά από για το συγκεκριμένο περιστατικό. «Ήμουν απομονωμένη. Δεν δέχτηκα κλήσεις στο τηλέφωνο σχεδόν από κανέναν. Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που επικοινώνησαν μαζί μου, τόνισε την Τετάρτη στο Colombia’s W Radio η Ariadna Gutierrez. «Αυτό γιατί ήμουν συντετριμμένη από όσα έγιναν», συμπλήρωσε, κάνοντας παράλληλα λόγο για «μεγάλη αδικία».

Ο κολομβιανή καλλονή, έγινε είδηση παγκοσμίως, όταν ο οικοδεσπότης της απονομής των βραβείων, Steve Harvey την «έχρισε» κατά λάθος νικήτρια και λίγη ώρα αργότερα απένειμε τον τίτλο στην miss Φιλιππίνες. Από εκείνη την στιγμή, δεκάδες βίντεο με την Gutierrez να κλαίει καθώς της παίρνουν το στέμμα από τα χέρια, έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. «Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο για μένα, ήταν ένα τεράστιο σοκ» είπε επίσης, συμπληρώνοντας πως ο τίτλος της missUniverse, ήταν για εκείνη όνειρο ζωής.

«Ήταν πολύ εξευτελιστικό για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως αρχικά νόμιζε πως επρόκειτο για πλάκα, καθώς ο Harvey συνήθιζε τέτοιου είδους αστεία και στις πρόβες. Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στους διοργανωτές, λέγοντας πως θα μπορούσαν να έχουν χειριστεί το περιστατικό με καλύτερο τρόπο, είτε με μία συνέντευξη Τύπου, είτε με κάποια ανακοίνωση. «Αλλά δεν έπραξαν σωστά», είπε.

Όπως δήλωσε πάντως η ίδια, σήμερα, βλέπει τα πράγματα θετικά, καθώς οι προτάσεις για δουλειά στις ΗΠΑ, διαδέχονται η μία την άλλη. Κατάφερα να γράψω ιστορία, κάτι που νομίζω πως είναι πιο σημαντικό από τον τίτλο της Miss Universe.

​Catherine E. Shoichet, CNN​





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.