«Δένω τα παπούτσια μου και ……. Σας αγαπώ!!! Πάρε μέρος και εσύ στον παιδικό αγώνα του LoveRun»

«Δένω τα παπούτσια μου και ……. Σας αγαπώ!!!
Πάρε μέρος και εσύ στον παιδικό αγώνα του LoveRun»

Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ συνεχίζονται !
Το ελάχιστο κόστος συμμετοχής στον αγώνα 5.000μ. είναι 7 ευρώ/δρομέα έως και 31/01/2016.
Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής και μέχρι το κλείσιμο των εγγραφών, το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα 10 ευρώ/δρομέα.
Ο αγώνας παιδιών είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Συντονιστείτε και εξασφαλίστε το ΤΕΧΝΙΚΟ T-Shirt της διοργάνωσης!

Το 2ο LoveRun Ηeraklion 2016 5.000 μέτρων είναι μια διοργάνωση με διττό χαρακτήρα. Από τη μία καλύπτει τις ανάγκες ενός αγώνα υψηλού επιπέδου για επαγγελματίες, συστηματικούς ερασιτέχνες αθλητές και δρομείς στα πρώτα τους βήματα ενώ από την άλλη δίνει στον καθένα τη δυνατότητα του ελεύθερου τρεξίματος σε ζευγάρι, ομάδα ή ακόμη και παρέα με το κατοικίδιό του. Μία διοργάνωση όπου αθλητές θα βρεθούν στον ίδιο αγώνα με δρομείς που αναζητούν είτε τη χαρά της άθλησης είτε συμμετέχουν για πρώτη τους φορά.

Μπορείτε λοιπόν να λάβετε μέρος σε αυτή τη γιορτή για την Αγάπη, την Υγεία και την Άθληση, ατομικά ή παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το σύντροφό σας, το φίλο/η σας, το παιδί σας, το κατοικίδιό σας και να νιώσετε όλα εκείνα τα συναισθήματα χαράς και προσφοράς. Μπορείτε να τρέξετε ή ακόμη και να περπατήσετε σε μια μοναδική διαδρομή που ξεκινά από τη γραφική πλατεία Λιονταριών στο κέντρο του Ηρακλείου και διασχίζει το παραλιακό μέτωπο με θέα τη θάλασσα καθώς και μία σειρά αξιοσημείωτων ιστορικών μνημείων της πόλης του Ηρακλείου.

Το LoveRun Heraklion 2016 είναι μια έκφραση συναισθημάτων που συνδυάζεται με την Υγεία και τη φυσική δραστηριότητα μέσω του τρεξίματος ενώ παράλληλα αποτελεί μια έμπρακτη εκδήλωση υποστήριξης καθώς έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Το LoveRun Heraklion 2016 στηρίζει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης www.pronoianet.gr, όπου έχει υπό τη σκέπη του συνολικά 7 δομές στήριξης ευάλωτων ομάδων σε όλη την Κρήτη.

 

www.loverun.gr
www.sdyher.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.