Βέβηλοι στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια (φωτογραφίες)

Βέβηλοι βανδάλισαν και ασχημόνησαν στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης στα Σπήλια, στην προσπάθεια τους να κλέψουν τα χρήματα από το παγκάρι!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – καθώς ούτε η Αστυνομία είχε φτάσει ακόμη επιτόπου όταν ενημερώθηκε το neakriti.gr – το εκκλησάκι έγινε στόχος κλοπής και ο άγνωστος δράστης ή δράστες εισέβαλαν και επιχείρησαν να αδειάσουν το παγκάρι. Δεν κατάφεραν όμως κάτι, αφού τα χρήματα της εκκλησίας βρίσκονται σε ένα ασφαλές κυτίο, που λειτουργεί περίπου ως ένα μικρό χρηματοκιβώτιο και είναι ασφαλισμένο στον τοίχο.

,

 ,

Απογοητευμένοι προφανώς από την αδυναμία τους να πάρουν χρήματα, άρχισαν να βεβηλώνουν το χώρο, ρίχνοντας κάτω ό,τι βρήκαν, σπάζοντας το παγκάρι και κάνοντας διάφορες ασχήμιες εντός του χώρου. Η εικόνα που επικράτησε εντός της εκκλησίας, ήταν εικόνα χάους, αφού οι βάνδαλοι δεν σεβάστηκαν τον χώρο και προχώρησαν και σε καταστροφές εντός της εκκλησίας, ρίχνοντας κάτω ότι μπορούσαν να ρίξουν, σπάζοντας το παγκάρι, προκαλώντας ζημιές στο τέμπλο και τις εικόνες κλπ.

 ,
 ,
 ,
 ,
 ,
,

Το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης στα Σπήλια είχε γίνει και παλιότερα στόχος διαρρηκτών.

Ρεπορτάζ-φωτογραφίες: Νικόλας Αγγελίνος, Φωτεινή Μαυροματάκη –neakriti.gr




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.