ΑΥΡΙΟ- Συναυλία για τα παιδιά που έχουν ανάγκη στο Ηράκλειο

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, το Εθελοντικό Σωματείο ΑΤΑΧΤΟΙ, θα πραγματοποιήσει Συναυλία για τα παιδιά στον κινηματοθέατρο Αστόρια, με τίτλο ‘’Για Πάντα Παιδιά’’.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος του Ηρακλείου και μέσα από αυτήν τη ψυχαγωγική δράση, να υλοποιηθεί το πλάνο-πρόγραμμά του σωματείου.

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές τονίζουν: «Στοχεύουμε να βοηθήσουμε για 6 μήνες περισσότερες από 100 οικογένειες καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε θέρμανση, φάρμακα, σχολικά είδη και παιδικό πρωινό (αυτή η προσπάθεια γίνεται καθαρά για τα παιδιά), αξίας 12.000€.

Σε αυτήν την προσπάθειά μας θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς  αρκετοί καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, θα μας στηρίξουν οι εξής καλλιτέχνες:  Φραγκιαδάκης Μιχάλης, Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Δημήτρης Αποστολάκης (Χαϊνηδες), η Γεωργία Νταγάκη και ο Αντώνης Μαρτσάκης με το συγκρότημά του. Ακόμη το κινηματοθέατρο Αστόρια που θα μας παραχωρήσει δωρεάν την αίθουσα που θα διεξαχθεί η εκδήλωση.

Γιατί τα Παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα και δεν πρέπει να τους στερούμε την χαρά, να κάνουν όνειρα και να ζουν ξέγνοιαστα την παιδική τους ηλικία!

Ακόμα ένα όνειρο, να επιστρέψει σε όλα τα παιδιά το χαμόγελο!

Πλέον έχουμε ως στόχο να βοηθάμε τα παιδιά Δημοτικών και Νηπιαγωγείων.

Μαθαίνουμε από αυτά τις ανάγκες τους και έχουμε ως Στόχο να τα καταφέρουμε!!! Θα τα βοηθάμε σε διατροφικό, ψυχαγωγικό, πολιτιστικό, παιδαγωγικό & ψυχολογικό επίπεδο!!!

Με κύρια αφοσίωση στα παιδιά που χρειάζονται στήριξη!!!

http://ataxtoi.gr/

https://www.facebook.com/Ataxtoi

Με κύρια αφοσίωση στα παιδιά που χρειάζονται στήριξη, γιατί αυτά δεν φταίνε σε τίποτα!!!».





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.