Να τι αλλάζει στην ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω Facebook

Το Facebook ετοιμάζεται να κάνει μια αξιοσημείωτη αλλαγή που θα διευκολύνει κατά πολύ την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών του τόσο στην εκδοχή του για web όσο και στον Messenger.   Όπως ανέφερε σε πρόσφατο post του εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου, το μόνο που χρειάζεστε πλέον για να ανταλλάξετε μηνύματα με οποιονδήποτε χρήστη του Facebook, είτε ανήκει στη λίστα των φίλων σας, είτε όχι, είναι το ονοματεπώνυμό του.

  Μέχρι τώρα ίσχυε ότι τα μηνύματα που λαμβάνατε από μη-φίλους στο Facebook, συνήθως κατέληγαν στον φάκελο ‘other’ που βρισκόταν τοποθετημένος με αχνά γράμματα στο γενικό φάκελο μηνυμάτων, και οι περισσότεροι χρήστες τον αγνοούσαν ή αγνοούσαν την ύπαρξή του.   Με βάση την ανακοίνωση του David Marcus, υπεύθυνου της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων του κοινωνικού δικτύου, εφεξής, εάν κάποιος προσπαθήσει να σας στείλει ένα μήνυμα στο κοινωνικό δίκτυο, ακόμα κι αν δεν είναι φίλος -ή φίλος κάποιου φίλου σας- θα εμφανιστεί στις ειδοποιήσεις σας ως “αίτημα μηνύματος” το οποίο θα βλέπετε και θα αποφασίζετε εσείς εάν επιθυμείτε να απαντήσετε ή να το προσπεράσετε.

904960_messages

.lifo.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.