Θρίλερ με τη μικρή Άννυ: Τι έδειξε το DNA

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση της Μικρής Άννη.

Σχεδόν πέντε μήνες μετά το φρικιαστικό έγκλημα με θύμα το τετράχρονο κοριτσάκι από τη Βουλγαρία, νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως και σοκάρουν.

 Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας εντόπισαν γενετικό υλικό και τρίτου άνδρα στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, όπου έμενε η μικρή Άννυ με τον 27χρονο πατέρα του, όταν δολοφονήθηκε.

Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των ερευνών, σε κηλίδα αίματος εντοπίστηκε το DNA της μικρής Άννυ, του φίλου του πατέρα της Νικολάι, καθώς και ενός άλλου άγνωστου άνδρα.

Τα ίχνη αυτά βρέθηκαν στον τοίχο και κοντά στο στρώμα που κοιμόταν το παιδί. Η αστυνομία αναζητά το τρίτο πρόσωπο στο φιλικό περιβάλλον του πατέρα.

Όλα δείχνουν ότι στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα μία δολοφονική παρέα πιθανότατα υπό την επήρεια ουσιών, έστησε σκηνικό φρίκης με θύμα ένα αθώο παιδί.

Πληροφορίες του «Τούνελ» αναφέρουν ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν και νέες σοκαριστικές εξελίξεις στην υπόθεση, που πάγωσε το πανελλήνιο την περασμένη άνοιξη.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.