Πλήρη δικαίωση, βρήκε άνεργη δανειολήπτρια από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου Κρήτης

 Προσωρινή Διαταγή, ελάχιστη μηνιαία καταβολή των 40 ευρώ με “Μηδενικές δόσεις”  και την διάσωση όλων των περιουσιακών στοιχείων, μέχρι την εκδίκαση της  κυρίας αίτησης, εξέδωσε το εν λόγω Δικαστήριο.
  Επί της ουσίας της υπόθεσης και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η οποία επιμελήθηκε  εξ αρχής της υπόθεσης, πρόκειται  για μέλος της, δανειολήπτρια 38 ετών, έγγαμο, με σύζυγο άνεργο. Η εν λόγω δανειολήπτρια  είναι χρεωμένη  σε τέσσερις  Τράπεζες αλλά και πέντε συμβάσεις δανείων, συνολικού ποσού  χρέωσης ,122.540,16 ευρώ.
Εισόδημα που η  δανειολήπτρια  διαθέτει : Δεν διαθέτει κανένα εισόδημα
Περιουσιακά στοιχεία που η δανειολήπτρια διαθέτει: η ίδια δεν διαθέτει  κανένα περιουσιακό στοιχείο.
Το Ειρηνοδικείο του Ηρακλείου Κρήτης , σύμφωνα με το πρακτικό αποτυχίας του Προδικαστικού συμβιβασμού , μεταξύ των διαδίκων, όπως προβλέπεται στο άρθρο  11 (παρ.1 ,8,2) του νόμου 4161/2013, του ίδιου δικαστηρίου, και αφού διαπίστωσε ότι η  δανειολήπτρια  , πληρεί τις προϋποθέσεις ένταξης της , στο υπάρχον νομικό πλαίσιο, της  χορήγησε Προσωρινή Διαταγή, με  το παρακάτω περιεχόμενο:
1)Δέχεται , το αίτημα , της χορήγησης, Προσωρινής Διαταγής ,
2)Αποφασίζει προσωρινά  , την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων, κατά της περιουσίας της,
διατηρώντας   την πραγματική  και νομική κατάσταση της περιουσίας της, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης.
3)Ορίζει, δόση 40 ευρώ μηνιαίως  ,για μια τριετία συμμέτρως διανεμόμενο προς όλους τους πιστωτές της και έπειτα ,  μέχρι την εκδίκαση της κυρίας αίτησης “μηδενικές δόσεις”
Συμπερασματικά: Για την ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η Προσωρινή Διαταγή ,που εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου Κρήτης , για την  εν λόγω δανειολήπτρια, η οποία σήμερα είναι άνεργη αλλά και ο σύζυγος  τυγχάνει άνεργος  ,θεωρείται ευνοικότατη . της προσέφερε την δέουσα οικονομική “ανάσα”
Για ενημέρωση και ένταξη στον νόμο Κατσέλη, κάθε υπερχρεωμένος ,μπορεί να έρχεται σε επαφή με την Ένωση, στα τηλ.2821092306, 2821092666 και 2842020140
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.