Μακαρονάδα με γαρίδες!

Τι πιο νόστιμο από ένα πιάτο με γαριδομακαρονάδα ?

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. σπαγγέτι
300-400 γρ. γαρίδες μέτριες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
3-4 ώριμες ντομάτες πολτοποιημένες
αλατοπίπερο
ελαιόλαδο
λίγες κουταλιές φρέσκο μαϊντανό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τόσο όσο να γίνουν al dente.
Ζεσταίνουμε 5-6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μια ρηχή κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι . Μετά από 3-4 λεπτά προσθέτου τις γαρίδες . Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και τα σοτάρουμε για ακόμα 3-4 λεπτά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και προσθέτουμε τη ντομάτα. Βράζουμε με κλειστό το καπάκι για 10 λεπτά.
Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα θαλασσινών.
Προσθέτουμε πιπέρι και σερβίρουμε το φαγητό πασπαλίζοντας με λίγο φρέσκο μαϊντανό.

φωτογραφίa:foto.kik





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.