Η TUI πούλησε το 50% της Grecotel στον Νίκο Δασκαλαντωνάκη

Στον κ.Νίκο Δασκαλαντωνάκη περνά το 50% των μετοχών της TUI στην Grecotel, όπως αποκαλύπτει το tornosnews, καθώς η TUI έκανε πράξη απόφαση, που έχει ληφθεί προ έτους για αποχώρησή της από το μετοχικό κεφάλαιο της μεγάλης ελληνικής αλυσίδας.Όπως διευκρίνισε σήμερα η TUI, η έξοδος από το μετοχικό κεφάλαιο της Grecotel δεν έχει καμιά σχέση με τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα.

Η απόφαση είχε οριστικοποοιηθεί το Μάιο, λέει η TUI, αλλά, όπως προαναφέραμε, ουσιαστικά η αποχώρηση είχε δρομολογηθεί προ έτους.Η απόφαση σχετίζεται με τον εξορθολογισμό του ξενοδοχειακού χαρτοφυλακίου της TUI. Με την ανακοίνωση του νέου brand της TUI Hotel Blue κρίθηκε ότι πρέπει να αποχωρήσει από την Grecotel

.H συνεργασία των δυο πλευρών παραμένει ισχυρή, αφού το σύνολο των 23 ξενοδοχείων της Grecotel εξακολουθούν να υποστηρίζονται από τα προγράμματα και τα συστήματα κρατήσεων της TUI, η οποία ενισχύει στην Ελλάδα το ρόλο της ως τουρ οπερέιτορ.

tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.