Διαβάστε (αν θέλετε) τί λέει η Μέρκελ για το facebook και τους διαδικτυακούς φίλους της

Η Άνγκελα Μέρκελ αφού έχει λύσει όλα τα προβλήματα της Ευρωζώνης βρήκε χρόνο να μοιραστεί την άποψή της για το facebook και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια ομιλίας που εκφώνησε σε μία εκκλησία στην Στουτγκάρδη την Παρασκευή, στο πλαίσιο ενός συνεδρίου προτεσταντών.

Η καγκελάριος της Γερμανίας εξέθεσε στο κοινό τις απόψεις της περί προστασίας του απορρήτου στο διαδίκτυο και στη συνέχεια δέχτηκε από ένα μικρό αγόρι την εξής ερώτηση: «Κα Μέρκελ, σας αρέσει το Facebook;»

«Είναι καλό που το έχουμε, όσο καλό είναι να έχεις ένα αμάξι ή ένα καλό πλυντήριο», ανάφερε η κα Μέρκελ αποσπώντας χειροκροτήματα από το κοινό.

Μολονότι πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν πατήσει «Like» στη σελίδα της Γερμανίδας πολιτικού στο Facebook, η ίδια θεωρεί ελάχιστους από αυτούς φίλους της.

«Η παρουσία μου και μόνο στο Facebook δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχω σπουδαίους φίλους. Το Facebook δεν φέρνει την ευτυχία στη ζωή», σχολίασε η καγκελάριος σύμφωνα με το περιοδικό «Der Spiegel». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι, παρά τη χρησιμότητα των μέσων δικτύωσης, είναι καλύτερο να συναντάς από κοντά τους φίλους τους για να μαθαίνεις νέα τους.

koutipandoras.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.