Έκανα μια βόλτα στην παλιά πόλη των Χανίων , όταν με χαρά πρόσεξα ένα νέο κατάστημα. Και λέω με χαρά για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι που κάποιοι άνθρωποι εξακολουθούν να επενδύουν και να ανοίγουν μαγαζιά και ό άλλος γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί με έκανε να αισθανθώ πολύ…άνετα. «Τέχνη φρέσκου κρέατος George’s» Δασκαλογιάννη 33 στα Χανιά.
Είχα μαζί μου τον εξάχρονο γιο μου που βαριόταν και ήταν απελπισμένος βλέποντας ότι μπήκαμε σε ένα μαγαζί που πουλάει κρέας και ντελικατέσεν … Άκουσα κάποιον να λέει : «θέλεις γλειφιτζούρι? Ή προτιμάς παγωτό?» και έδωσε στο μικρό ένα γλειφιτζούρι, πράξη που τον έκανε να ησυχάσει και να χαμογελάσει..
Κέρδισε το παιδί σκέφτηκα ….είναι καλός στη δουλειά του.
Χάζεψα στα ψυγεία και τα ράφια, και δέχτηκα τις συμβουλές και τις οδηγίες του George’s.
«Όταν έχεις παιδί πρέπει να προσέχεις τι βάζεις στην κατσαρόλα» ….
Η αλήθεια είναι ότι ψωνίζω πολλές φορές παρασυρμένη από τη συσκευασία ή την ευκολία και πρώτη φορά είχα δίπλα κάποιον ειδικό να με…προστατεύει.
«Τα προϊόντα του μαγαζιού τα ανακάλυψα ένα-ένα, τα γνωρίζω με κάθε λεπτομέρεια….και μιλώ γι αυτά με αγάπη και περηφάνια». Μου είπε
Να πάτε στο μαγαζί του George’s (Γιώργου Καλογρίδη )και σας υπόσχομαι όχι μόνο ποιοτικά, εξαιρετικά προϊόντα, αλλά και καλή διάθεση έως και ψυχοθεραπευτική κουβεντούλα.