Πραγματοποιήθηκε ο 5ος ποδηλατικός γύρος Πεδιάδας (Ν.Ηρακλείου)

podhlata2Σήμερα  Κυριακή 3 Μαΐου 2015 και ώρα 10:30 πμ. ο Ποδηλατικός γύρος της εποχής αναβίωσε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Μια ξεχωριστή πρόταση γνωριμίας… με τα χωριά μας και τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας. Θαυμάσαμε  τη φύση ανθισμένη, γεμάτη από αρώματα, χρησιμοποιώντας έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης… έτσι, όπως έκαναν πριν πολλά χρόνια, μαθητές, εργαζόμενοι, ακόμη και ολόκληρες οικογένειες, που κινούνταν τότε στην εύφορη πεδιάδα με τα ποδήλατα τους.

Η Εκκίνηση δώθηκε από το κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου του Χωριού Αποστόλων Πεδιάδας. Με δωρεάν συμμετοχή οι ποδηλάτες ακολούθησαν  τη διαδρομή που περνάει διαδοχικά από χωριά της Πεδιάδας με τερματισμό στη λίμνη Λιβάδες Θραψανού. Στο σημείο του τερματισμού απονεμήθηκαν  αναμνηστικά διπλώματα, υπηρχαν  κεράσματα και ζωντανή κρητική μουσική.

 

podhlata3

Ο 5ος Ποδηλατικός Γύρος συνδιοργανώνεται από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: Αποστόλων, Σαμπά, Ζωφόρων, Βόνης, Γαλατά, Θραψανού, την Περιφέρεια Κρήτης την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τελεί υπό τη αιγίδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και έχει τη στήριξη του Europe Direct στα πλαίσια της φιλίας και συνεργασίας των μελών μας.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.